Moderator:dlugson
Wolna dyskusja na rózne tematy społeczne związane z Wrocławiem

koszty wymiany drzwi wejściowych

Nieprzeczytany postprzez PlanB » 2011-05-04, 15:36

Kto się orientuje jak wyglądają koszty wymiany drzwi wejściowych? czy będę musiał dodatkowo płacić za demontaż starych drzwi, za wylanie betonowego progu itd? słyszałem ze firmy naciągają na takie dodatkowe koszty. Dajcie info co o tym wiecie, jak ktoś ostatnio wymieniał.
PlanB

Nieprzeczytany postprzez ~~drzwi » 2011-05-07, 13:03

Cennik znajdziesz tu: http://drzwi.pl/uslugi.html w tym sklepie wymieniałem niedawno wejściowe i to o czym piszesz było w cenie montarzu, ale różnie to bywa zawsze warto dopytać.
~~drzwi

Re: koszty wymiany drzwi wejściowych

Nieprzeczytany postprzez PlanB » 2011-05-09, 14:14

Dzięki za info, jeszcze tylko takie pytanko: dzwoniłem do tej firmy popytałem, wszystko oczywiście ładnie pięknie, drzwi mają być "dostępne od ręki" ale jak to wygląda w rzeczywistości: ile trzeba czekać. Zależy mi na czasie a to ważne.
Ps montaŻ piszemy przez Ż :P
PlanB

Nieprzeczytany postprzez ~~M » 2011-05-11, 11:32

PlanB napisał(a):drzwi mają być "dostępne od ręki" ale jak to wygląda w rzeczywistości: ile trzeba czekać. Zależy mi na czasie a to ważne.

No jak ja kupowałem to serjo tak było, po wybraniu drzwi i dogadaniu szczegółów, miałem na drugi dzień montaż
~~M

Nieprzeczytany postprzez PlanB » 2011-05-13, 12:11

Ok dziękuje wszystkim za informacje, tranzakcja została zrealizowana, czekam na montaż, na razie wszystko gra. pozdrawiam
PlanB

Nieprzeczytany postprzez kursancik » 2011-05-17, 23:08

Cześć,

Czy po montażu też jesteś zadowolony. Czy wszystko było rzeczywiście tak jak piszą na stronie nie musiałeś nic dopłacać? Ile ostatecznie czekałeś na drzwi po zamówieniu?
kursancik

Nieprzeczytany postprzez PlanB » 2011-06-01, 12:48

@kursancik , montaż przebiegł sprawnie, obył się dwa dni po podpisaniu umowy - tylko wcześniej zaznaczałem że zależy mi na czasie i wybrałem drzwi które mieli na stanie - warto o to dopytać. Nic nie musiałem dopłacać więc w moim przypadku było dokładnie w 100% jak na stronie piszą, a wręcz skorzytsałem z promocji i zrobili mi montaz za friko, ale to raczej nie jest reguła.
PlanB

Nieprzeczytany postprzez ~~cynek » 2011-06-02, 10:19

Ja kupowałem w w firmie drzwi.pl ponad rok temu i także wszystko przebiegło w miarę sprawnie.
~~cynek

drzwi.pl

Nieprzeczytany postprzez ~rocco » 2011-07-07, 13:28

Znajomi jak robili remont to kupowali drzwi wewnętrzne tam, z tego co pamiętam dostali montaż klamek gratis, jak ich odwiedzam to drzwi nie powypadały z zawiasów :) więc raczej dobrze zamontowali.
~rocco

też ich znam

Nieprzeczytany postprzez ~kasia » 2011-07-12, 15:09

~rocco napisał(a):Znajomi jak robili remont to kupowali drzwi wewnętrzne tam, z tego co pamiętam dostali montaż klamek gratis, jak ich odwiedzam to drzwi nie powypadały z zawiasów :) więc raczej dobrze zamontowali.

też ich znam, wszystko właściwie przebiegło zgodnie z opisem na stronie, nawet montaż dostaliśmy gratis. Jedynie szkoda że nie mieli na stanie drzwi w interesującym mnie kolorze, musiała bym czekać ponad dwa tygodnie aż sprowadzą, więc zdecydowałam się na inne bo zależało nam na czasie. drzwi antywłamaniowe, może to naiwne ale teraz czuję się bezpieczniej jakoś... :) dobra inwestycja.
~kasia

drzwi zewnętrzne i wewnętrzne z montażem

Nieprzeczytany postprzez amrk » 2012-01-10, 13:42

odnośnie drzwi wewnętrznych i zewnętrznych, to mogę polecić wam firmę P.H.U Gerdex [url]www.drzwi-wrocław.pl[/url] we Wrocławiu. Montowali mi 5 sztuk wewnętrznych i 1 wejściowe antywłamaniowe PTZ Batory. Mają dość szybkie realizacje bo do 7 dni, i montaż + drzwi jest w sumie dużo tańszy niż w u drzwi.pl, porównajcie przykładowe ceny. Mają również oddział w Warszawie link do strony http://www.drzwiantywlamaniowewarszawa.pl, polecam!
amrk

dobre ceny drzwi z montażem

Nieprzeczytany postprzez ~~amrk » 2012-01-10, 13:45

zobaczcie http://www.drzwi-wroclaw.pl stronka stara ale oferta cenowa drzwi warta zainteresowania
~~amrk

Nieprzeczytany postprzez ~Jurek » 2012-02-22, 17:20

Ja również dołączam sie do pozostałych i polecam firmę z ulicy zielonogórskiej , mają chyba największy wybór markowych drzwi we wrocławiu, a do tego ciekawe promocje.
~Jurek

drzwi wrocław

Nieprzeczytany postprzez mORk » 2012-02-29, 12:24

~Jurek napisał(a):Ja również dołączam sie do pozostałych i polecam firmę z ulicy zielonogórskiej , mają chyba największy wybór markowych drzwi we wrocławiu, a do tego ciekawe promocje.

o tej firmie piszecie http://www.drzwi.pl/ ?
mORk

Forum: Wolna dyskusja Wróć do forum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości