Aktualny temat: dobry mechanik
Moderator:nigraS
Życie codzienne

dobry mechanik

Nieprzeczytany postprzez irek » 2011-09-07, 09:44

czy może ktoś polecić mi sprawdzony warsztat samochodowy w warszawie bądź okolicach, będę wdzięczny
irek

Nieprzeczytany postprzez ~~mały_rikki » 2011-09-09, 15:43

zobacz na autosluga.pl mają tam bardzo dużo adresów i ceny
~~mały_rikki

Nieprzeczytany postprzez ~ » 2011-09-13, 11:52

warsztat Marcina Niedziałka na Światowej 24
~

warsztat

Nieprzeczytany postprzez ~~bmw » 2011-09-14, 06:59

ja ci polecam gościa z traktu lubelskiego, dostałem namiary od kolegi jak nie mogłem zrobić przeglądu, a warsztat który był obok stacji diagnostycznej chciał mi zrobić remont generalny samochodu, na szczęscie P. Sławek zrobił wszystko za 100 zł.!!!!
i przegląd zrobiłem, telefon do niego 606 878 359
~~bmw

Re: dobry mechanik

Nieprzeczytany postprzez migo » 2011-10-05, 14:18

Ja od lat serwisuje swoje mitsubishi w mitcarze. Sprawdzone miejsce, polecam!
migo

Miejscowość: Warszawa

dobry mechanik

Nieprzeczytany postprzez ~Marlena » 2011-10-24, 19:43

Osobiście polecam zakład mający stronę www.naprawy-nadwozi.pl Są to naprawdę super fachowcy, naprawa przeprowadzona sprawnie i terminowo, jakość perfekcyjna, lakier dobrany idealnie
~Marlena

Nieprzeczytany postprzez Volvo-Euroservice » 2012-02-11, 15:37

Posiadaczy VOLVO mieszkających w Warszawie i okolicach serdecznie zapraszamy na przegląd w promocyjnej cenie do naszych Autoryzowanych Serwisów przy ul. Płowieckiej oraz Łopuszańskiej. Dla wszystkich 3-letnich i starszych modeli Volvo mamy wyjątkową ofertę przeglądu serwisowego, który obejmuje usługę serwisową z rabatem 50%, olej Castrol 0W-30 z rabatem 50%, wymianę filtrów, świec zapłonowych, itp. z rabatem 30%.
Na każdy przegląd pojazdu udzielamy gwarancji. Serdecznie zapraszamy!

Volvo-Euroservice
Warszawa
Łopuszańska 12A
Płowiecka 62
Volvo-Euroservice
Warszawa
Awatar użytkownika
Volvo-Euroservice

bezinwazyjne usuwanie wgnieceń na karoserii

Nieprzeczytany postprzez ~~tyger » 2012-02-18, 20:20

W Warszawie to ja Ci mogę polecić fachowców od bezinwazyjnego usuwania wgnieceń na karoserii, czyli http://puller.com.pl. Ostatniej jesieni moje autko trochę pokiereszowały... kasztany i musiałem szukać fachowca (taki wiem mój błąd, mogłem potrzeć gdzie parkuję :/, ale stało się). Myślałam, że bez lakierowania się nie obejdzie, a to jak wiadomo spore koszty, ale na szczęście tego udało się uniknąć. Szczerze mówiąc to nie wiem jak Puller naprawił te wgniecenia, ale faktem jest, że nie było po nich śladu, a auto wyglądało jak przed "atakiem kasztanów" ;)
~~tyger

Nieprzeczytany postprzez ~Gringo » 2012-02-27, 07:38

Do kiedy trwa ta promocja w Volvo?
~Gringo

Nieprzeczytany postprzez ~Verdicten » 2012-03-03, 01:37

Do końca marca, więc spokojnie, masz jeszcze chwilę czasu ;)
~Verdicten

Nieprzeczytany postprzez Gringo » 2012-03-12, 00:35

Dzięki! Jutro się zapiszę na nią, głupio by było nie skorzystać przed sezonem ;)
Gringo

Nieprzeczytany postprzez ~~Max29 » 2012-03-20, 17:06

Nie wiem kogo dokładnie szukasz, ale jeżeli w planach masz naprawy blacharsko-lakiernicze, to mogę Co polecić warszawski serwis http://sztukalakierowania.pl Oddałem od nich auto po wypadku, za namową kumpla zresztą, który znał ich wcześniej. Nie dość, że wóz poskładali jakimś cudem "do kupy", to jeszcze rozliczenie z firmą ubezpieczeniową wzięli na siebie, a ja mogłem skorzystać z rozliczenia bezgotówkowego. Dla mnie bomba.
~~Max29

Nieprzeczytany postprzez ~smerfik » 2012-04-10, 00:13

~~Max29 napisał(a):Nie wiem kogo dokładnie szukasz, ale jeżeli w planach masz naprawy blacharsko-lakiernicze, to mogę Co polecić warszawski serwis http://sztukalakierowania.pl Oddałem od nich auto po wypadku, za namową kumpla zresztą, który znał ich wcześniej. Nie dość, że wóz poskładali jakimś cudem "do kupy", to jeszcze rozliczenie z firmą ubezpieczeniową wzięli na siebie, a ja mogłem skorzystać z rozliczenia bezgotówkowego. Dla mnie bomba.

Max29 byłem w tym polecanym przez Ciebie zakładzie. Faktycznie nie można im nic zarzucić. Już samo wyposażenie lakierni robi wrażenie, a przy odbiorze wozu to w ogóle mi mowę odjęło, bo auto wyglądało jak nówka :D Kolor lakieru dobrany idealnie i położony też perfekcyjnie. W ogóle nie da się zauważyć różnicy w oryginalnym lakierze, a w tym dopiero co nałożonym. Normalnie super zakład. Aż nie chce mi się wciąż wierzyć.
~smerfik

Forum: Forum ogólne Wróć do forum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości